top of page

Termeni și condiții

Dacă nu se menționează altfel,  Zmeisorii deține drepturile asupra întregului conținut și al imaginilor din Zmeisorii.ro.

 

Orice material de pe pagina www.zmeisorii.ro poate fi utilizat doar pentru uz personal, la clasă sau la ateliere/evenimente cu participarea gratuită. Nu ai voie să modifici în nici un fel versiunile digitale ale materialelor noastre. Dacă dorești să folosești materialele Zmeișorii în scop comercial sau la ateliere/evenimente cu plată, ne poți contacta pentru o licență și obținerea unui pachet complet de materiale.

 

Zmeișorii.ro utilizează datele cu caracter personal numai pentru scopul în care au fost colectate și va stoca aceste date numai atât cât este necesar pentru acest scop.

Zmeisorii. ro nu transmite terților informații despre Dvs. și despre utilizarea de către Dvs. a serviciilor oferite de noi.

Opinia Dvs. este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mai pe adresa info@zmeisorii.ro

bottom of page