Bianca

Bianca este profesoară de limba română, franceză şi engleză cu o experiență de peste 12 ani de predare în școli din România și Finlanda. Bianca s-a specializat în coordonarea de proiecte educaţionale internaționale, crearea de materiale educative interactive şi conducerea de ateliere pentru profesori în metode moderne de predare. Prin prisma experienţei de profesor şi părinte, ea promovează importanţa învățării limbii române pentru copiii și tinerii din afara României.

Miki

Miki este educatoare cu o experiență de peste 13 ani de predare în învățământul preșcolar din România și Finlanda. Miki lucrează cu copii bilingvi și familiile lor, organizând și desfășurând activități cu diverse teme . Pentru Miki, cel mai important aspect al muncii ei este faptul că are posibilitatea să lucreze într-un mediu multicultural. Ea crede că formarea unui parteneriat cu părinții și predarea în funcție de interesele copiilor sunt stâlpii unei educații preșcolare de succes.

Alexandra

Alexandra este ilustrator și designer și creează materiale didactice interactive, vesele și foarte colorate.  Este preocupată să descopere moduri noi și interesante de a învăța prin artă și joacă. Pentru ea creativitatea, gândirea critică, comunicarea și colaborarea - abilități esențiale pentru noua generație  - se dobândesc prin explorare artistică.

Studioul de Educație Finlandeză (EduStudio)

Studioul de Educație Finlandeză (EduStudio) este o asociație din Finlanda, care are ca misiune îmbunătățirea educației prin oferirea de modele și unelte moderne pentru învățare. EduStudio propune materiale educaționale, cursuri, vizite educaționale și webinare inspirate din educația finlandeză. Proiectele și materialele noastre se adresează comunității locale din Finlanda, comunităților românilor de pretutindeni și sectorului educațional din România. Citește mai multe despre EduStudio.

Please reload

Următoarele materiale educaționale sunt aproape gata.

Ca să fii la curent cu ce se pregătește în atelierul nostru din Finlanda, urmărește-ne pe unul din canalele noastre:

  • fb icon
  • pinterest icon
  • instagram icon