POVESTEA ZMEIȘORII

Zmeișorii s-au născut în 2012 sub forma unor ateliere în limba română în Helsinki. Succesul modelului Zmeișorii și interesul la nivel internațional pentru ceea ce facem au dus la înregistrarea asociației Edustudio Helsinki, care acoperă o arie mai largă de activități și proiecte ce promovează dezvoltarea educației de calitate în România și nu numai. 
Poți sprijini platforma Zmeișorii și proiectele noastre prin plata anuală a taxei de membru sau cumpărând produsele Zmeișorii. Mulțumim!

Fondatoarele

În spatele conceptului Zmeișorii stau două prietene, Bianca și Alexandra, din două domenii diferite: educație și design. Platforma Zmeișorii a fost lansată în toamna 2017 și include peste 100 de materiale gratuite, care au ajuns în 52 de țări și în multe localități din România.

Copiii Zmeișorii

În crearea materialelor și a universului Zmeișorii ne inspirăm din viața noastră de zi cu zi în familie și la școală. Toate materialele Zmeișorii sunt create cu copiii noștri în gând și cele mai interesante idei de activități vin adeseori de la ei.